Derfra hvor vi stod – Hvor stod du?

Hvor stod du?

 

Foredrag v. museumsinspektør Lisette Juhl Hansen

 

TOR 28 MAR kl. 19.30

 

Sønderborg Slot

 Derfrahvorvistod

I forbindelse med Museum Sønderjyllands aktuelle udstilling "Derfra hvor vi stod – Sønderjyderne i 1960’erne og 1970’erne", som for tiden vises i Haderslev, Tønder og Aabenraa indbyder museet nu til foredraget ”Hvor stod du” med museumsinspektør Lisette Juhl Hansen.

I dette foredrag fortæller museumsinspektør Lisette Juhl Hansen om 1960’erne og 1970’ernes Sønderjylland og om arbejdet med udstillingen, der er skabt på baggrund af sønderjydernes egne fortællinger. Med udgangspunkt i udstillingens tre temaer: Hverdag, Bolig og Musik fortælles om tiden, krydret med nogle af de personlige fortællinger, som arbejdet med udstillingen har frembragt.

Efter foredraget får publikum ordet og dermed mulighed for selv at bidrage med erindringer og historier fra 1960’erne og 1970’ernes Sønderjylland.

Foredraget foregår i Riddersalen på Sønderborg Slot.

Entréen er 50,- kr. Medlemmer af MSJ Museumsklubben og/eller af Historisk Samfund for Als og Sundeved betaler kun 25 kr.

For yderligere informationer kan museumsinspektør Lisette Juhl Hansen kontaktes på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 65 370 852.

derfrahvorvistod