Her er du : Forsiden Aktuelt Kontingent for 2017
 
Kontingent for 2017 PDF Udskriv Email
Skrevet af Jens Verner Nielsen   
Onsdag, 11. januar 2017 14:57

kontingentlogo2017Nu skulle opkrævningerne til betaling af kontingent for 2017 være på vej ud til alle medlemmer af Historisk Samfund for Als og Sundeved. Kontingentet er ikke forhøjet de seneste år, så også for 2017 er det kun 200,- kr. for årbog og foredrag og udflugter og ture og fri adgang til Sønderborg Slot og til Cathrinesmindes Teglværk. Så det er da billigt!

TIR 10 JAN blev kontingentopkrævninger udsendt gennem medlemssystemet til de 1025 medlemmer, der nu har fået indskrevet deres email-adresse i systemet. De øvrige 378 medlemmer vil modtage kontingentopkrævningen helt som de foregående år i et brev med posten.

Det er nu tredje gang, vi bruger regnskabs- og medlemssystemet fra MemberLink til kontingentopkrævning. Der blev gjort en del erfaringer de første to år, så det ser ud til at alt vil forløbe endnu nemmere i år.

Der har dog igen været en del henvendelser fra medlemmer med problemer i forbindelse med åbning af mailen og adgang til regningen. Vi oplever, at der er mailsystemer med spamfiltre, der filtrerer sådanne masse-udsendelser fra som spam. Så kan du ikke finde mailen med din opkrævning, kunne det være at den er blevet skubbet over i mappen med spam-post.

Er der tvivl om noget i forbindelse med kontingentbetalingen eller med det nye medlemssystem, er alle medlemmer meget velkomne til at ringe eller maile til et medlem af IT-udvalget. Så må vi hjælpe hinanden med at finde løsninger.

Betaling
Opkrævningen er forsynet med de nødvendige oplysninger til betaling i banken eller online via NetBank. Medlemssystemet er sat op til udelukkende at bruge indbetalingskort af 71-kortarten, hvor tallet med de mange foranstillede nuller identificerer indbetaleren, så hverken navn eller medlemsnummer skal oplyses.

betalingsid16

For mange medlemmer er der et stort tilbageskridt, at det ikke længere er muligt at betale kontingentet kontankt i MuseumsButikken på Sønderborg Slot. Det er surt, men sådan er det altså bare!

Det første år var der medlemmer, der ville meldes ud af vores forening pga. af disse nye bestemmelser - og ikke mindst pga. at nogle banker tager helt absurde gebyrer for at tage imod kontingentbetalingen. For disse medlemmer er det både det første år og igen sidste år lykkedes det at finde en løsning, så der er kun sket en enkelt udmeldelse med det nye medlemssystem som begrundelse. Det første skridt til at finde en løsning er at have faktura- og/eller medlemsnummer klar og så ringe til kassereren Jens Verner Nielsen på 74 41 55 80.

Betalingsfristen er i år sat til 9 FEB 2017.

Kvittering som adgangstegn til museet
Når kontingentbetalingen er bogført, vil systemet automatisk sende en kvittering til medlemmer med registreret email-adresse. Den kan bruges som adgangstegn til Museet på Sønderborg Slot og også i år som adgangstegn til Cathrinesmindes Teglværk.

Der kan imidlertid gå nogle dage, inden betalingen bogføres, så har du brug for en kvittering / et adgangskort til et af museerne inden da, er det nødvendigt at få en kvittering fra banken.

Registrering af email
Hvis du har en email-adresse, vil det gøre al administration af foreningen meget nemmere - og vi kan spare den dyre porto - hvis du registrerer dig i systemet. Du kan finde en grundig billedvejledning i registreringen lige her link

Du har jo nok ikke længere det brev, der blev postomdelt til alle medlemmer i foråret 2014 med oplysninger om registreringen. Så i stedet er du meget velkommen til at ringe til kassereren Jens Verner Nielsen på 74 41 55 80. Så kan du hurtigt blive ført ind i medlemssystemet.

Husk at rette dine oplysninger i medlemssystemet
En af fordelene ved medlems- og bogføringssystemet er, at det enkelte medlem selv styrer sine oplysninger i medlemsregisteret. Men det virker altså kun, hvis medlemsregisteret rent faktisk bliver holdt ved lige!

Derfor er det vigtigt, at du husker selv at rette oplysningerne, hvis du skifter f.eks. adresse, mobilnummer eller email-adresse - eller navn :-).

 

 

 

Senest opdateret: Onsdag, 06. december 2017 15:05