Der er stadig ledige pladser i bussen!

[MAN 6 MAR]

Så er det ved at være tid til tilmelding til den tidligere annoncerede bustur over 3 dage til


Sydhavsøerne, Lolland, Falster og Møn

TIR 30 MAJ - TOR 1 JUN

moensklint

Prisen for turen er 3.199,- pr. person i dobbeltværelse inkl. halvpension. Tillæg for enkeltværelse er 450,- kr.

Tilmelding til turen sker tidligst FRE 24 FEB ved henvendelse til Sten Boye Poulsen på 40 86 08 47 eller på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplysning om navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato og - år for hver deltager.

- - - o o o 0 0 0 0 0 o o o - - -

Busturen over vil byde på oplevelser af flot natur med vidunderlige udsigter fra de mange broer og med hyggelige sejlture - og med et besøg på Tranekær Slot.

Der bliver længere ophold i domkirkebyen Maribo, i det middelalderlige Stege og naturligvis i værtsbyen Nykøbing F. Der vil desuden blive besøg i et udvalg af egnens mange kirker - alle overdådigt udsmykket med middelalderlige kalkmalerier som f.eks. Elmelunde-mesterens helt specielle billeder. Og så er der oplevelser af den enestående natur ved Møns Klint og af det imponerende parkanlæg ved det lille lystslot, Liselund.

På hjemturen bliver der ophold ved borganlægget i Vordingborg med besøg ved Gåsetårnet og med frokostpause i det charmerende Karrebæksminde.

Tom Specht er rejseleder på turen.

Turen er arrangeret i samarbejde med Panter Rejser.

 

 Program for turen

TIR 30 MAJ: Tranekær Slot - Maribo Domkirke
maribodomEfter opsamling i Sønderborg kører vi til Fynshav, hvor vi skal med færgen til Bøjden og Fyn. Herfra kører vi til Langeland. I Tranekær gør vi stop, og efter rundvisning på slottet fortsætter vi til Spodsbjerg.

På færgen, der sejler os til Tårs på Lolland, nyder vi vores medbragte sandwich. Herefter kører vi ad smukke veje til Maribo, hvor vi skal se byens domkirke. Efter besøget kører vi til vores hotel i Nykøbing F., hvor middagen venter.

 ONS 31 MAJ: Stege - Møns Klint - Liselund
liselundDagens udflugter starter i vores værtsby Nykøbing F. Vores guide viser os de historiske steder i byen, samt besøg i byens kirke. Herefter til Stege på Møn, hvor vi ser den historiske Mølleport, og derefter indtager frokosten.

Efter frokost kører vi til Møns Klint, der med sine op til 128 meter er den højeste klint i Danmark. Her ser vi kridtformationerne, og betages af det smukke syn. Eftermiddagens udflugt bringer os til Liselund og videre til Fanefjord Kirke. Herefter retur til Nykøbing F. og vores hotel.

TOR 1 JUN: Vordingborg - Karrebæksminde
gaasetaarnetEfter morgenmaden pakker vi bussen og begynder vores hjemrejse. Undervejs besøger vi Kippinge Kirke, der i middelalderen var en berømt valfartskirke, fordi den ejede nogle dråber af Kristi blod. Herfra kører vi via Storstrømsbroen til Sjælland og Vordingborg. Her gør vi stop og ser Slotsruinen og Gåsetårnet.

Herefter kører vi til Karrebæksminde, den hyggelige havneby ved Susåens udmunding. Her er der mulighed for at købe frokost, inden vi fortsætter vores hjemmerejse via Storebæltsbroen. På Fyn nyder vi en medbragt sandwich et passende sted. Vi er tilbage i Sønderborg sidst på dagen.   

 

elmelunde

 

Praktiske oplysninger

Hotel
hotelfalsterVi skal bo på det tre-stjernede hotel Hotel Falster i Nykøbing F. Det hyggelige hotel har 70 pæne værelser med dusch/toilet, tv og telefon og en god restaurant og bar og reception.

Hotellet har ingen elevator, men de fleste værelser er i stueplan. Resten på 1. sal.. Hotellet er familiedrevet og ligger i udkanten af Nykøbing F.

Efter en brand på hotellet i sommeren 2014 er en del af hotellet blevet renoveret, og hotellet var helt klar til gæster igen i september 2015.

Læs mere om hotellet lige her link

Inkluderet i prisen
• Kørsel i moderne 4-stjernet turistbus
• Overfart Bøjden – Fynshav, samt Spodsbjerg - Tårs
• Bussen er bemandet med dygtig og rutineret chauffør
• Rejseleder på turen er Tom Specht
• Alle regler om køre- og hviletid overholdes
• Kaffe/the med rundstykke på udrejsedagen
• 2 overnatninger på på Hotel Falster i Nykøbing F
• 2 x middag/buffet
• 2 x morgenbuffet
• 2 x sandwich - en på udrejsen og en på hjemrejsen
• Buskørsel i forbindelse med udflugter
• Broafgift til Storebæltsbroen
• Rundvisning på Tranekær Slot
• Entre til Borgcenter Vordingborg og Gåsetårnet
• Skat, moms, parkeringsafgifter og bidrag til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen
Yderligere frokoster, drikkevarer, øvrige entréer etc.

Betaling
Panter Rejser fremsender rejsebevis med oplysninger om depositum på 800,- kr. der betales inden 8 dage efter modtagelse af rejsebeviset. Restbeløbet betales senest 45 dage før afrejsen.

Yderligere oplysninger
Panter Rejser anbefaler, at man tegner afbestillings- og rejseforsikring, der kan bestilles hos Panter Rejser (Europæiske Rejseforsikring) eller hos eget forsikringsselskab.
Panter Rejser tager forbehold for eventuelle nødvendige ændringer i programmet.
Panter Rejser er teknisk arrangør og medlem af Rejsegarantifonden nr. 1524.
Panter Rejsers generelle bestemmelser er gældende.
Rejsebevis sendes gratis pr. mail, postforsendelse kr. 50,-
Læs selv mere om Panter Rejser lige her link

OBS
Der tages forbehold for at rundvisningen på Tranekær Slot ikke kan gennemføres, da der kan være andre arrangementer. Ved evt. aflysning besøges Valdemar Slot på Tåsinge i stedet.

Eventuelle spørgsmål besvares ved henvendelse til Sten Boye Poulsen på 40 86 08 47 eller med mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

{flike id=371}