Billeder fra busturen "Fynske fristelser" - 8 - 10 SEP 2020

Billedseriens 115 billeder fortæller om 3-dagesturen med bus til Fyn under overskriften "Fynske fristelser". Turen fandt sted i dagene fra tirsdag den 8. september til torsdag den 10. september 2020.

Fyn20 085 2

Billedserien viser turens højdepunkter med besøg i Horne Kirke og på Ollerup gymnastikhøjskole, på Brahetrolleborg og Hagenskov, ved Ladbyskibet og på Johannes Larsen Museet, ved Hesselagerstenen og på Harridslevgaard for at slutte med besøg på Clay Keramikmuseum ved Middelfart.

En grundigere beskrivelse af turen med programmet for de enkelte dage ligger lige her link

 

Som det er ved at være en god tradition var Jens Madsen med på turen, og tog også denne gang en række meget fine fotografier. Jens har igen været så venlig at stille sine billeder til rådighed for foreningens medlemmer til gennemsyn og evt download. Jens Madsens originale billeder er som altid af høj kvalitet, men til brug på webstedet er billederne stærkt tilpasset til nem og hurtig visning. Der er også denne gang foretaget et udvalg til en overskuelig mængde af de mange fine billeder. Udvælgelsen af billederne er foretaget efter der princip, at der gerne skulle være turdeltagere med på billedet. Billederne bliver vist i kronologisk orden. Billedseriens enkelte billeder har ikke originalernes størrelse eller skarphed og er derfor ikke særligt egnede til download og udskrivning.

Billedserien fra turen til Fyn kan findes lige her link