Tilmelding til turen til Djursland fra 20. til 22. august 2019

Så er det ved at være tid til tilmelding til den tidligere annoncerede bustur over 3 dage til

Herregårde på Djursland

TIR 20 AUG - TOR 22 AUG

clausholm

Clausholm Slot

Prisen for turen er 2.949,- kr. pr. person i dobbeltværelse inkl. fuldpension. Tillæg for enkeltværelse er 1.099,- kr.

Tilmelding til turen kan ske fra ONS 3 APR og senest FRE 31 MAJ ved henvendelse til Sten Boye Poulsen på 40 86 08 47 eller på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplysning om navn, adresse og telefonnummer for hver deltager.

- - - o o o 0 0 0 0 0 o o o - - -

Det bliver igen i år en tur med oplevelser af smuk natur med fantastiske udsigter og besøg på mange spændende, historiske steder.
 
Turens højdepunkter bliver besøg på herregårdene Clausholm, Gl. Estrup, Sostrup og Rosenholm, hvor der alle steder er rundvisning. Vi vil også besøge de kirker, der har tilknytning til herregårdene. På turen passerer vi desuden flere andre herregårde. Vi skal også se på fortidsminder i den naturskønne Nationalpark Mols Bjerge.
 
På hjemrejsen gør vi ophold på Ejer Bavnehøj, og vi besøger Ólafur Elíassons Fjordenhus i Vejle Fjord.
 
Tom Specht er rejseleder på turen.
 
Turen er arrangeret i samarbejde med Panter Rejser.

 

 Program for turen

TIR 20 AUG: Clausholm Slot, Voldum Kirke, Agri Bavnehøj og Poskær Stenhus
poskaerAfgang fra Sønderborg slot kl. 08:00. Vi kører nordpå og holder pause ved Skærup for et rundstykke og en kop kaffe/te.
Turen fører os til Clausholm Slot hvor der venter rundvisning. Vi finder et sted at spise frokostsandwich, inden vi besøger Voldum Kirke. Så går turen til Mols hvor vi skal se Agri Bavnehøj og Poskær Stenhus.
Vi ankommer sidst på eftermiddagen til Fuglsøcenteret for indkvartering og efterfølgende middag

ONS 21 AUG: Herregårdsbesøg og Auning Kirke
gl estrupDagens første visit er Herregården Gl. Estrup, der i dag huser både Herregårdsmuseum, Det Grønne Museum samt Center for Herregårdsforskning. Efter rundvisning spiser vi en god frokost på stedet, inden turen går til Auning Kirke.
Herregården Løvenholm er efterfulgt af herregården Meilgård - to steder, hvor vi kigger på bygningerne udefra og hører historien. Herregården Sostrup er med rundvisning, og der bliver sikkert tid til en lille eftermiddagspause. Vi slutter af med at snuse til Katholm og Rugård inden vi returnerer til Fuglsøcenteret.

TOR 22 AUG: Rosenholm herregård, Hornslet kirke, Ejer Bavnehøj og Fjordenhus
fjordenhusEfter morgenmaden må vi pakke bussen og påbegynde hjemturen. Vi har dog undervejs stadig nogle programpunkter. Vi lægger ud med Herregården Rosenholm til rundvisning. Derefter ser vi på Hornslet kirke og holder længere sydpå ind ved Ejer Bavnehøj, hvor tårnet er monument for genforeningen 1920. På hjemturen tager vi en afstikker til Fjordenhus – den nye ikoniske bygning på Vejle havnefront, tegnet af den verdenskendte kunstner Olafur Eliasson. Vi er retur i Sønderborg sen eftermiddag/først på aftenen.

 

trehøje

Trehøje - Mols Bjerge

 

Praktiske oplysninger

Hotel
fuglsocenterVi skal bo på Fuglsøcentret, der ligger midt i Mols Bjerge, kun 1 kilometer fra Fuglsø Strand og med en imponerende udsigt over området, der i 2009 blev udnævnt som nationalpark. Værelserne er lyse og behagelige, og de har alle eget badeværelse, TV og trådløst internet.

Læs mere om Fuglsøcentret lige her link

 Inkluderet i prisen
• Kørsel i moderne 4* turistbus
• Bussen er bemandet med dygtig og rutineret chauffør
• Alle regler om køre- og hviletid overholdes
Lokale guider på udvalgte herregårde
• Rejseleder Tom Specht på turen
• 1 x rundstykke og kaffe/the på udrejsedagen
2 x overnatning på Fuglsøcenteret
• 2 x 2-retters middag
• 2 x morgenbuffet
Frokost på Gl. Estrup
2 x frokostsandwich m. øl/vand
• Afgifter, udvidet ansvarsforsikring og bidrag til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen
Yderligere frokoster, drikkevarer, øvrige entréer etc.

Betaling
Panter Rejser fremsender rejsebevis med oplysninger om depositum kr. 1.000,- , der betales inden 8 dage efter modtagelse af rejsebeviset. Restbeløbet betales senest 60 dage før afrejsen.

Yderligere oplysninger
Panter Rejser anbefaler, at man tegner afbestillings- og rejseforsikring, der kan bestilles hos Panter Rejser (Europæiske Rejseforsikring) eller hos eget forsikringsselskab.
Panter Rejser tager forbehold for eventuelle nødvendige ændringer i programmet.
Panter Rejser er teknisk arrangør og medlem af Rejsegarantifonden nr. 1524.
Panter Rejsers generelle bestemmelser er gældende.
Rejsebevis sendes gratis pr. mail, postforsendelse kr. 65,-
Læs selv mere om Panter Rejser lige her link

Panter Rejsers folder med alle oplysninger om turen kan hentes lige her link

Eventuelle spørgsmål besvares ved henvendelse til Sten Boye Poulsen på 40 86 08 47 eller med mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - eller ved at hente turbeskrivelsen lige her link