Tilmelding til bustur til tre slotskirker

graastenSom tidligere annonceret blev det i forbindelse med udgivelsen af årbogen for 2012 - Kirkerne på Als og Sundeved - planlagt også at arrangere en bustur til egnens kirker.

Turen finder sted FRE 20 SEP med start kl. 13:00 fra p-pladsen ved Sønderborg Slot, og med Inge Adriansen og Lorenz P. Christensen som guider og turledere.

Tilmelding kan kun finde sted på telefon 73 12 14 03 og først fra FRE 13 SEP kl. 10:00.

Der er plads til 53 af foreningens medlemmer i bussen, og tilmeldingen sker efter først-til-mølle-princippet. Så vær vaks ved telefonen på fredag!

Turen går rundt til de tre slotskirker i området. Det er helt enestående, at vi her på egnen har ikke mindre end tre kirker tilknyttet et slotsbyggeri.

Efter første stop ved barokkirken i Gråsten går turen videre til rokokokirken i Augustenborg. Turen slutter i renæssancekirken på Sønderborg Slot, Dronning Dorotheas Kapel.

Alle tre steder bliver der fortalt om kirkernes særlige bygningshistorie og om den kongelige og hertugelige historie, der knytter sig til de tre kirker, der er bygget i hvert sit århundrede og i hver sin stilart..

Arrangementet er slut ca. kl. 17:00.

{flike id=262}