Udflugter og ture i 2015

Turudvalgene er vældigt i gang med at planlægge årets ture og udflugter. Der er i år to heldagsture og en større udenlandstur på bedding. Tidspunkterne for turene er på plads, så medlemerne kan få dem afsat i kalenderen, men de nærmere detaljer om turene følger senere.


6 dages tur med bus og fly til Rom fra 28. maj til 2. juniColosseum
Med udgangspunkt fra Hotel Galles - med morgenmad hver dag og halvpension de tre af dagene - arrangeres der daglige rundture til alle den indre bys kendte, historiske steder fra oldtidens Capitol og Colosseum til nutidens travle Trastevere i en komfortabel panoramabus.Der er guider på hele turen og lokale guider i Peterskirken og på Forum Romanum.


kongeaagraensenHeldagstur lørdag den 13. juni - Langs den gamle Kongeågrænse
2014 var 150-året for krigen 1864 – med foredragsrækker, bogudgivelser, sågar en TV-serie. Vi runder nu af med en heldagstur langs den gamle grænse til det tabte land. I århundreder var den toldgrænse mellem kongeriget og hertugdømmerne og 1864-1920 statsgrænse. Vi følger Kongeåen og opsøger kendte og mindre kendte seværdigheder.

 
moesgaardHeldagstur lørdag den 5. september - Moesgaard Museum
Turen går til det nybyggede museum, der siden åbningen i oktober allerede har haft over 100.000 besøgende. Der er også noget at komme efter. Ikke bare er selve bygningen helt overvældende, men også museets indretning er udført efter de nyeste principper for museumsformidling med allehånde tekniske og audio-visuelle hjælpemidler som supplement til direkte personlig kontakt til medarbejdere og guider.

 
De nærmere detaljer om de planlagte ture - mødetid, pris, tilmelding mv. - annonceres senere. Men sæt allerede nu X i kalenderen!

{flike id=319}