Billeder fra turen til Slesvig

Der er nu lagt en serie billeder fra sommerudflugten til Slesvig LØR 2 JUN frem til gennemsyn og evt. download. Dog er billederne tilpasset visning på webstedet, så de er ikke særligt egnede til download og udskrivning.

slesvig12 016Der er billeder fra besøget på Danevirke Museet med besigtigelser af Valdemarsmuren og rekonstruktionen af 1864-skansen. Der er også billeder fra byrundturen med besøg i domkirken med det imponerende Bordesholmer alter, med et smut omkring rådhuset med lokaler i det gamle kloster og med en tur omkring i det gamle fiskerleje, Holm.

Der er et par billeder fra besøget på A.P.Møller Skolen og afdelingsleder Klaus Plöns engagerede omvisning. Endelig er der et par billeder fra det hyggelige kaffebord på den historiske kro i Oversø og det afsluttende besøg i Oversø Kirke.

I forbindelse med fremlæggelsen af den nye billedserie er det program, der styrer webstedets billeder - Phoca Gallery - blevet opdateret. Det er længe siden, der sidst er sket en opdatering, så den nye udgave ser noget anderledes ud end den tidligere!

Desværre bevirkede opdateringen, at programmets optælling af brug af billederne, antal visninger for serierne og for de enkelte billeder, blev nulstillet, så det nu ser ud som om alle billederne lige er blevet langt frem.