Generalforsamling med enkeltværelse - TOR 24 MAR 2022

Generalforsamlingen for 2022 i Historisk Samfund for Als og Sundeved var tæt på at være som traditionen foreskriver med hensyn til tid og sted efter to usædvanlige og utraditionelle år ned coronarestriktioner. I 2020 blev generalforsamlingen udskudt til ONS 21 OKT og afholdt i Riddersalen på Sønderborg Slot. I 2021 var generalforsamlingen tilbage i Menighedshuset, men blev først holdt TIR 29 JUN. Men i år kunne generalforsamlingen så holdes i marts, som vedtægterne foreskriver.

Deltagerantallet er ikke helt tilbage som før coronaen. I mange år har deltagerantallet ligget på omkr. 100, men i 2020 var kun 40 medlemmer mødt op og i 2021 60 medlemmer. I år var der så 75 medlemmer, der havde fundet vej til Menighedshuset i Østergade.

Formanden Frede Tychsen startede aftenen med at byde velkommen til en normal generalforsamling efter coronatiden og gennemgik kort aftenens program inden fællessangen "Det er så køhnt, det er så dejle".

Formanden foreslog på bestyrelsens vegne Jens Todsen som dirigent, og Jens Todsen blev valgt med applaus og uden forslag om modkandidat. Som noget nyt foreslog formanden, at der i år blev valgt stemmeoptællere, idet der var indkommet et forslag til behandling. Det ville muligvis kræve stemmeoptælling. Randi Jepsen og Erik Housted blev foreslået som stemmetællere og valgt uden forslag om modkandidater.

Læs mere: Generalforsamling med enkeltværelse - TOR 24 MAR 2022

En aften på Sandbjerg Slot - ONS 20 APR 22

Ved arrangementet "En aften på Sandbjerg Slot" TIR 23 APR 2019 var der så mange flere interesserede, end der var plads til ved kaffebordene på slottet, at mange blev afvist ved tilmeldingen. Derfor blev der annonceret et tilsvarende arrangement året efter ONS 20 MAJ 20. Men inden tilmeldingen var annonceret, måtte arrangementet udsættet på grund af corona-restriktionerne. Og det samme skete året efter, hvor arrangementet var varslet til ONS 7 APR 2021.

Men nu prøver vi så igen! Og mon ikke det skal lykkes denne gang?

Læs mere: En aften på Sandbjerg Slot - ONS 20 APR 22

Bustur til Kongernes Nordsjælland fra 6. til 8. september 2022

Bustur over 3 dage til Kongernes Nordsjælland

- kunst, kultur og seværdigheder

TIR 6 SEP - TOR 8 SEP

TallinnJægerspris Slot

Prisen for turen er 4.225,- pr. person i dobbeltværelse inkl. halvpension. Tillæg for enkeltværelse er 770,- kr.

Tilmelding til turen sker tidligst ONS 16 MAR ved henvendelse til Sten Boye Poulsen på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller evt. på telefon 40 86 08 47 med oplysning om navn, adresse og telefonnummer for hver deltager.

Sæt allerede nu X i kalenderen for tilmeldingsdato og for rejsedatoer!

Tilmeldingen sker efter først-til-mølle princippet. Alle tilmeldte vil få svar på deres tilmelding.

Læs mere: Bustur til Kongernes Nordsjælland fra 6. til 8. september 2022

Generalforsamling TOR 24 MAR 2022

Så kan vi igen indkalde til en helt ordinær generalforsamling på det tidspunkt, som vedtægterne bestemmer. Nu skal vi ikke længere lade os styre af hverken den ene eller den anden lille virus!

Generalforsamlingen blev annonceret allerede i forbindelse med kontingentopkrævningen først i januar, men nu er der helt styr på aftenens program, og der er truffet aftale med en spændende foredragsholder.

Derfor indkalder bestyrelsen nu til

Generalforsamling

 TOR 24 MAR 2022 kl. 19:00

 i

Menighedshuset på hjørnet af Østergade og Kongevej.

Læs mere: Generalforsamling TOR 24 MAR 2022

Bustur til Oslo - historie, kunst og kultur

Bustur over 5 dage til Oslo

- med fokus på historie, kunst og kultur

TOR 25 AUG - MAN 29 AUG

TallinnRådhuset i Oslo

Prisen for turen er 6.349,- pr. person i dobbeltværelse inkl. halvpension. Tillæg for enkeltværelse er 1.400,- kr.

Tilmelding til turen sker tidligst MAN 7 FEB ved henvendelse til Henning Jepsen på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller evt. på 20 14 11 57 med oplysning om fulde navn, fødselsdato, adresse, mailadresse og telefonnummer for hver deltager.

Tilmeldingen sker efter først-til-mølle princippet. Alle tilmeldte vil få svar på deres tilmelding.

Læs mere: Bustur til Oslo - historie, kunst og kultur