Bliv medlem af

Logo til ledsageskriv16

Alle, der kan tilslutte sig foreningens vedtægter, kan blive medlem af Historisk Samfund for Als og Sundeved.

Du kan læse foreningens vedtægter lige her link

Du er medlem af Historisk Samfund for Als og Sundeved, når dit kontingent er betalt og registreret i medlemsfortegnelsen.

Du bliver medlem af Historisk Samfund for Als og Sundeved ved at udfylde felterne i formularen "Opret medlemsskab". Her skal du oplyse

E-mail, Fornavn, Efternavn, Adresse, Postnummer og By
-
og evt. mobilnummer.

Disse oplysninger bliver gemt i foreningens medlemsfortegnelse så længe, du er medlem af Historisk Samfund for Als og Sundeved. Oplysningerne vil udelukkende blive brugt til kontakten mellem dig og Historisk Samfund for Als og Sundeved.

Du kan læse mere om, hvordan Historisk Samfund for Als og Sundeved behandler dine persondata i foreningens privatlivspolitik.

Desuden skal du på formularen "Opret medlemsskab" angive et selvvalgt Brugernavn og et selvvalgt Kodeord. Medlemssystemets administratorer har adgang til at se dit Brugernavn, men dit Kodeord kender kun du selv, så det er en god idé at skrive det ned et sted, hvor du kan finde det igen.

Endelig skal du på formularen "Opret medlemsskab" afmærke feltet "Acceptér betingelser". Disse betingelser er udelukkende, at du har læst og kan tilslutte dig foreningens vedtægter.

Når du har udfyldt alle felter og gemt oplysningerne i medlemsregisteret, vil medlemssystemet helt automatisk sende dig en mail med din første kontingentopkrævning. På denne faktura står de oplysninger, du skal bruge til betaling af dit kontingent.

Når dit kontingent er betalt, kan der gå nogle dage, inden betalingen bliver registreret i foreningens medlemssystem. Når det er sket, vil du modtage en mail med kvittering for din kontingentbetaling. Denne kvittering kan så udskrives og bruges som "medlemskort" / adgangstegn til museet på Sønderborg Slot.

Kontingentet er for tiden 200,- kr. om året. Kontingentet gælder for dig og din ægtefælle / samlever.

aarbog2015 aarbog2016 200 aarbog2017 250

Som medlem af Historisk Samfund for Als og Sundeved har du ret til at modtage foreningens årbog, der udgives i samarbejde med Museum Sønderjylland - Sønderborg Slot. Du har som medlem mulighed for at købe yderligere eksemplarer af årbogen og af tidligere års årbøger til en favorabel medlemspris.

Du kan se en fortegnelse over alle foreningens årbøger lige her link

... og du kan se fortegnelsen over de årbøger, der er til salg til særlige medlemspriser, lige her link

Desuden har du adgang til foreningens arrangementer, foredrag og møder, ture og udflugter.

slottet

Og så har du og din ægtefælle / samlever fri adgang til Museum Sønderjyllands museumsafdeling på Sønderborg Slot - og for tiden også fri adgang til Museum Sønderjyllands museumsafdeling på Cathrinesmindes Teglværk.

Fortsæt til formularen Opret medlemsskab