Busturen "Fynske fristelser" fra 8. til 10. september 2020

Fynske fristelser

TIR 8 SEP - TOR 10 SEP

clausholm
Brahetrolleborg

Prisen for turen er 2.925,- kr. pr. person i dobbeltværelse inkl. fuldpension. Tillæg for enkeltværelse er 660,- kr.

Tilmelding til turen kan ske fra ONS 24 JUN og senest LØR 8 AUG ved henvendelse til Sten Boye Poulsen - helst på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og ellers på 40 86 08 47 med oplysning om navn, adresse og telefonnummer for hver deltager.

Det begrænsede antal pladser i bussen tildeles efter "Først til Mølle" princippet.

- - - o o o 0 0 0 0 0 o o o - - -

 
Turen går omkring en lang række historiske bygninger, steder og lokaliteter, museer og byer, hvor opholdene  mange steder krydres med de lokale eksperters viden og fortællekunst.
 
Turens højdepunkter bliver besøg på herregårdene Brahetrolleborg, Broholm Slot og Harridslevgaard. Desuden går turen omkring Ollerup, Kerteminde, Lundeborg og Bogense.
 
På hjemrejsen gør vi ophold på Clay museet i Middelfart. 
 
Tom Specht er rejseleder på turen.
 
Turen er arrangeret i samarbejde med Panter Rejser.

 

 Program for turen

TIR 8 SEP: Sydvestlige Fyn
poskaerAfgang fra Sønderborg slot 07:15. Vi kører til Fynshav og tager med færgen til Bøjden. Undervejs får vi et rundstykke med kaffe/te. Efter ankomsten til Fyn starter vi med besøg i Horne Kirke, hvorefter turen går til herregården Nakkebølle for et kort ophold. Derefter ser vi Øster Skerninge Kirke og Ollerup gymnastikhøjskole. Ved Brahetrolleborg spiser vi frokostsandwich og går evt. en rundtur i parken samt ser slotskirken. Turen videre bringer os derefter forbi Falsled og til Hagenskov Gods hvorefter vi ender i Assens med lidt tid på egen hånd inden vi sidst på eftermiddagen ankommer til Vissenbjerg Storkro for indkvartering og efterfølgende middag.

ONS 9 SEP: Ladbyskibet, Kerteminde og Lundeborg
gl estrupDagens første visit er rundvisning ved Danmarks eneste bevarede skibsgrav - Ladbyskibet. På Johannes Larsen museet i Kerteminde får vi fremvist kunst, der fortæller et stykke fynsk historie, inden vi nyder frokosten på deres spisested. Derefter ser vi Holckenhavn Slot lige syd for Nyborg og fortsætter forbi vandrestenen, den 10 meter høje og 1.000 tons tunge Hesselagersten (også kaldet Damestenen) inden vi kommer til Broholm Slot til rundvisning og efterfølgende kaffe med kage. Vi når også et besøg ved idylliske Lundeborg havn, inden vi ad hyggelige veje når retur til Vissenbjerg Storkro og aftensmaden

TOR 10 SEP: Harridslevgaard, herregård, overraskelse og Clay Keramikmuseum
fjordenhusDet gamle krongods og renæssanceslot Harridslevgaard, med en fortid som røverborg, bliver fremvist med rundvisning og gode fortællinger. Derefter går turen til Bogense, hvor vi spiser frokostsandwich. På strækningen derefter er planlagt et lille overraskelsesbesøg. Det sidste besøg på Fyn er ved Middelfart, på det der tidligere hed Grimmerhus, i dag CLAY - museet for keramisk kunst, kunsthåndværk og design. Fra Clay går turen det sidste stykke vej til Sønderborg Slot med ankomst sidst på eftermiddagen.

 

trehøje

Johannes Larsen Museet

 

Praktiske oplysninger

Hotel
fuglsocenter Vissenbjerg Storkro er et moderne, 3-stjernet hotel i kun 2 etager. Hotellet har lyse og moderne værelser alle med
badekar eller bruser, hårtørrer, skab og gratis trådløs internetadgang. Desuden et skrivebord samt kabel-tv. Samtlige værelser på Hotel Vissenbjerg Storkro byder på udsigt over den omkringliggende natur.
Hotellets restaurant serverer årstidens specialiteter, tilberedt med friske råvarer. Efter middagen kan man slappe af med en drink i Vissenbjerg Storkros bar. Vi bor 2 nætter med slutrengøring

Læs mere om Hotel Vissenbjerg Storkro lige her link

 Inkluderet i prisen
Kørsel i moderne 4* turistbus med dygtig og rutineret chauffør
Alle regler om køre- og hviletid overholdes
Lokale guider på udvalgte herregårde og museer
Rundstykke og kaffe/te på udtur
2 x overnatning på Vissenbjerg Storkro
2 x morgenbuffet
2 x 2-retters middag
Frokost Kaffehuset v/Johannes Larsen museet
2 x frokostsandwich med 1 øl eller vand
Kaffe og kage på Broholm slot
Entré med rundvisning Ladbyskibet og Johanness Larsen Museet, Broholm slot, Harridslevgaard samt entré Clay Keramikmuseum
Afgifter, udvidet ansvarsforsikring og bidrag til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen
Yderligere frokoster, drikkevarer, øvrige entréer etc.

Betaling
Panter Rejser fremsender rejsebevis med oplysninger om depositum på kr. 1.000,- , der betales inden 8 dage efter modtagelse af rejsebeviset. Restbeløbet betales senest 60 dage før afrejsen.

Yderligere oplysninger
Panter Rejser anbefaler, at man tegner afbestillings- og rejseforsikring, der kan bestilles hos Panter Rejser (Europæiske Rejseforsikring) eller hos eget forsikringsselskab.
Panter Rejser tager forbehold for eventuelle nødvendige ændringer i programmet.
Panter Rejser er teknisk arrangør og medlem af Rejsegarantifonden nr. 1524.
Panter Rejsers generelle bestemmelser er gældende.
Rejsebevis sendes gratis pr. mail, postforsendelse kr. 65,-
Læs selv mere om Panter Rejser lige her link

Panter Rejsers folder med alle oplysninger om turen kan hentes lige her link

Eventuelle spørgsmål besvares ved henvendelse til Sten Boye Poulsen med mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 40 86 08 47 - eller ved at hente turbeskrivelsen lige her link