Så er årbogen på vej!

Så er Historisk Samfund for Als og Sundeveds årbog for 2011 om de fem fyrsteslotte omkring Flensborg Fjord på vej ud til alle foreningens medlemmer.

aarbogenvises11Bogen blev i dag præsenteret ved en sammenkomst i dag i Havesalen på Augustenborg Slot for pressen og et indbudt publikum.

Bogens to forfattere, Inge Adriansen og Peter Dragsbo fortalte på skift om bogens tilblivelse og kort om dens indhold og takkede specielt de to fotografer, Kim Holm og Søren Petersen for bogens meget fine billeder, der er optaget specielt til denne bog.

Borgmester Åse Nygaard fik overdraget det første eksemplar af den nye årbog, og hun takkede for bogen og fortalte bl.a. om bogens mulige rolle i kommunens aktuelle bestræbelser for at Sønderborg skal blive europæisk kulturby i 2017.

Bøgerne til medlemmerne blev pakket i kuverter i lørdags og allerede i går søndag blev de første stabler hentet af de spejdere og lokalhistoriske foreninger, der i de kommende dage vil bringe bøgerne ud til medlemmerne.

aarbog11

Medlemmer af Historisk Samfund for Als og Sundeved kan købe yderligere eksemplarer af den flotte bog for 150,- kr. i museumsbutikken på Sønderborg Slot eller lige her link

Hos de lokale boghandlerne, som allerede har bogen på hylderne, vil den koste 198,- kr.