Årbogen for 2015 om Sønderborg Kaserne er nu på vej

Så skulle Historisk Samfund for Als og Sundeveds årbog for 2015 om kasernen og sergentskolen i Sønderborg gerne være på vej ud til alle foreningens medlemmer.

Efter et par raske timer i mandags – 30 NOV - havde foreningens bestyrelse med hjælp fra flere ægtefæller fået pakket de ca. 1450 bøger i kuverter og fordelt dem i stabler efter lokalområder. Allerede samme dag blev de første bogstakke hentet af de spejdere og lokalhistoriske foreninger, der de kommende dage vil stå for omdelingen af årbøgerne.

Medlemmer med adresse andre steder end på Als eller Sundeved vil få bøgerne tilsendt med posten i løbet af den første uge i december.

aarbog2015

Bogen hedder ”Sønderborgs Soldater – Kasernen i Sønderborg 1907 – 2014”. Det er igen i år blevet en flot udstyret bog med spændende og interessante artikler om et betydningsfuldt kapitel af Sønderborgs historie. Bogen har 170 sider og et væld af illustrationer. Bogen er redigeret af de tre museumsinspektører Carsten Porskrog Rasmussen, René Rasmussen og Axel Johnsen.

Bogen bliver præsenteret for offentligheden ved et arrangement i Riddersalen på Sønderborg Slot FRE 4 DEC. Herefter vil den flotte bog være til salg i boghandelen og i Museumsbutikken på Sønderborg Slot for 199,- kr.

Medlemmer af Historisk Samfund for Als og Sundeved kan købe supplerende eksemplarer til f.eks. julegaver til en særlig medlemspris på 160,- kr. i Museumsbutikken eller på hsaos.dk lige her link

{flike id=340}