Nu også med pladsreservering til foredrag!

Det er jo bare herligt, at der kommer så mange til de foredrag Historisk Samfund for Als og Sundeved arrangerer i samarbejde med Museum Sønderjylland. Men der er så den meget beklagelige risiko, at vi kan nå grænsen for, hvor mange mennesker brandmyndighederne tillader i Riddersalen.

Den grænse nåede vi beklageligvis ONS 31 JAN til foredraget om "Den sorte Dag ved Moulin". Da blev flere af de sidst ankomne afvist i porten og måtte vende hjem igen uden at få hørt det spændende foredrag.

Vi har nu overvejet, hvordan vi kan reduceret risikoen for at blive afvist i porten, Vi vil forsøge os med pladsreservation på forhånd. Det vil ikke være et krav, at der skal reserveres plads på forhånd, men det skal forstås som et tilbud til de medlemmer, der kommer langvejs fra og nødig skulle køre hjem igen med uforrettet sag. Det er yderst sjældent, at der må afvises gæster til arrangementerne, men det kan altså ske!

Teknisk vil det foregå på den måde, at vi skal "købe" billetter til foredraget. Museum Sønderjylland har tilrettet deres websted, så der ved køb af billetter nu også er en billet til venneforeninger som Historisk Samfund for Als og Sundeved til en pris af 0,00 kr.

Når vi har bekræftet "købet" af de meget billige billetter, vil vi modtage en mail som bevis på købet / reservationen. Den kan evt. vises fra telefonen i MuseumsButikken ved ankomsten. Men der skal altså stadig vises kvittering for betalt kontingent.

På Museum Sønderjyllands hjemmeside på adressen https://msj.dk/ finder du menupunktet ARRANGEMENTER:

ReserverPlads01

På næste skærmbillede skal du først vælge Sønderborg Slot som sted for arrangementet og derefter finde det foredrag, du ønsker at reservere plads til. Herefter klikker du på KØB BILLET:

ReserverPlads02

I boksen "Vælg billetter" trykker du plus-tegnet til det ønskede antal og trykker derefter på KØB BILLETTER - når du har sikret dig, at det er de gratis venneforeningsbilletter, du har valgt:

ReserverPlads03

 På den næste side skal du indtaste dine kontaktinformationer - for- og efternavn, postnummer og emailadresse. De øvrige oplysninger er ikke nødvendige. Endelig skal du nederst på siden bekræfte handelsbetingelserne inden du trykker på GÅ TIL BETALING. Og det var det!

ReserverPlads04

Du vil så modtage en mail, der bekræfter, at du har "købt" venneforeningsbilletter og dermed reserveret plads til det valgte foredrag. Det er faktisk nemt og hurtigt gjort.

: