Opdatering om de udskudte arrangementer

Så er der lidt nyt om de arrangementer, der blev sat på venteliste i forbindelse med foranstaltningerne mod coronapandemien.

Det begyndte jo med, at vi måtte udskyde generalforsamlingen kun en uge inden, den skulle have været afviklet TOR 19 MAR.

En måned senere kunne vi så se, at vi også måtte aflyse / udsætte halvdagsturen LØR 16 MAJ til genforeningssten på Als og Sandbjerg-aftenen ONS 20 MAJ. De tre øvrige annoncerede ture og udflugter ville vi vente med til at forholde os til, indtil myndighedernes anvisninger og anbefalinger gjorde det muligt, og når coronasituationen var mere afklaret. Det mener vi så, at den er nu!

Generalforsamlingen:

Der er fundet en ny dato til afholdelse af generalforsamlingen. Den nye dato er ONS 21 OKT 20. Det eneste nye er datoen, så dagsorden og program for aftenen bliver nøjagtigt som oprindeligt annonceret.

Læs mere om generalforsamlingen lige her link

 

Busturen fra MAN 17 AUG til SØN 23 AUG til Dresden - med fokus på 2. Verdenskrig:

Busturen var annonceret og tilmeldingen begyndt, inden der kom bestemmelser om udlandsrejser. Nu er det igen muligt at gennemføre turen som planlagt, dog med en anden rejseleder, idet Jørgen Flintholm Hansens helbred ikke tillader ham at deltage på turen. Der har været flere frameldinger af helbredshensyn, men ikke flere end at turen gennemføres som planlagt.

Frameldingerne har betydet, at der igen er enkelte ledige pladser i bussen.

Læs mere om turen - indhold, pris, tilmelding - lige her link

 

Heldagsturen LØR 5 SEP - Besøg hos det tyske mindretal:

Turen var forvarslet, men ikke annonceret, da restriktionerne trådte i kraft. Turudvalget var så småt begyndt planlægningen af turen og har siden fulgt de muligheder, de nuværende restriktioner giver. Der var planlagt besøg på to forskelliger museer i løbet af dagen, men med de regler for museumsbesøg, der gælder lige nu, har turudvalget skønnet, at det ikke giver mening at gennemføre turen. Heldagsturen LØR 5 SEP er derfor aflyst. Det er udvalgets håb, at turen kan gennemføres i 2021 i stedet.

 

Busturen fra TIR 8 SEP til TOR 10 SEP - Fynske fristelser:

3-dages turen til Fyn var færdigplanlagt, men ikke annonceret, da restriktionerne for forsamling og buskørsel trådte i kraft. Da restriktionerne blev lempet, blev turen annonceret i spænding. For havde vores medlemmer mod på en bustur, når der stadig var virus på spil? Det havde de! Der var hurtigt så mange tilmeldte, at det nu er sikkert, at turen gennemføres som oprindeligt planlagt.

Der er stadig enkelte ledige pladser på turen.

Læs mere om turen - indhold, pris, tilmelding - lige her link