Årbogen for 2020 om Palæet i Augustenborg" er nu på vej

Nu er den flotte årbog for 2020 med titlen "Palæet i Augustenborg - fra prinsessebolig til kunstcenter" på vej ud til alle medlemmer af Historisk Samfund for Als og Sundeved. 

MAN 7 DEC var det "Store Pakkedag", hvor bestyrelsens flittige pakkehold mødtes på Sønderborg Slot og fik styr på pakning i kuverter og sortering i stabler efter lokaliteter. Der var i år 1374 årbøger, der skulle pakkes, og det tog lige godt to timer at få bøgerne gjort parate til afhentning af de lokalhistoriske foreninger, der hjælper med at få årbøgerne omdelt. Spejderne i Sønderborg havde hentet deres stak bøger og kuverter allerede søndag, og de vil nu selv pakke årbøgerne i år. Allerede mandag ved middagstid blev de fleste bogstakke kørt ud til omdelergrupperne, som straks vil gå i gang med at køre ud med årbøgerne til foreningens medlemmer.

De årbøger, der af en eller anden grund ikke kan afleveres, bliver returneret til og opbevaret til afhentning i MuseumsButikkenSønderborg Slot.

Medlemmer med adresse andre steder end på Als eller Sundeved får bøgerne sendt med PostNord, som bringer årbogen lige til døren.

aarbog2019 500

Som altid udgives årbogen i samarbejde med Museum Sønderjylland - Sønderborg Slot. Det kan der være grund til at understrege specielt i år, for i år har der desværre sneget sig en meget beklagelig fejl ind på bogens forside.Nederst på siden står fejlagtigt, at bogen er udgivet af "Museum Sønderjylland & Historisk Samfund for Sønderjylland 2020". Det passer ikke! Historisk Samfund for Sønderjylland har absolut ingenting at gøre med den årbog, der udgives af Museum Sønderjylland & Historisk Samfund for Als og Sundeved som nr. 98 i skriftrækken "Fra Als og Sundeved". Den samme fejl forekommer i kolofonen inde i bogen.

Årbogen for 2020 er en artikelsamling med fem forfattere. Bogen er redigeret af Carsten Porskrog Rasmussen. De fem forfattere fortæller historierne om skiftende tiders anvendelse af den imponerende nyklassicistiske bygning mellem slot og skov i Augustenborg og om et par af palæets mere prominente beboere.

Bogen slutter som altid med årsberetninger for Museum Sønderjylland - Sønderborg Slot og for Historisk Samfund for Als og Sundeved.

Medlemmer af Historisk Samfund for Als og Sundeved kan købe supplerende eksemplarer f.eks. til gaver til en særlig medlemspris på 128,- kr. i Museumsbutikken på Sønderborg Slot eller på hsaos.dk lige her link

OBS! Husk at medlemskab skal dokumenteres ved alle henvendelser i Museumsbutikken på Sønderborg Slot - enten med udskrift af den tilsendte kvittering eller med en udskrift af kontoudtog fra banken - eller ved at gemme kvitteringen på din telefon!